I vår butik hittar du allt det som dagens hushåll eftersöker. Vi har ett stort sortiment av ledlampor, halogenlampor och andra lampor som kan vara svåra att hitta. Idag är det inte enkelt att hitta en lampa man är nöjd med, med olika ljus och styrkor som kan vara svåra att förstå sig på. Vi hjälper dig med detta så du blir helt nöjd

Lys upp ditt hem med nya bordslampor, taklampor, ytterlampor och badrumslampor. Vi har över 10 olika leverantörer på hembelysning. Belid, Pholc, Markslöjd, Konst-Smide är några av dem.

Vi har också vitvaror till köket så som spisar, kyl/frys, diskar och fläktar från kända märken som Cylinda, Bosch, Siemens, Electrolux, Husqvarna och Electro Helios och Miele.

Till tvättstugan har vi tvättmaskiner, torktumlare och även torkskåp samma kända märken som ovan.

Du finner även allt inom hushålls-sortimentet. Kaffebryggare, brödrostar, matberedare m.m. allt för att göra vardagen enklare.

Hårblåsar, plattänger, rakaparater och hårklippare hittar du även i vår butik. Philips, Braun, Babyliss är några av kända märken.

Kort sagt här hittar du allt till hemmet. Vi tycker om det personliga mötet med kunden och gör vårt allra yttersta för att våra kunder ska känna sig helt nöjda.


Vitvaror

Nedan följer våra leverantörer inom vitvaror:

Armaturer

Lista över leverantörer: